☎ 06 46 11 32 00 💻 info@hartemeisjes-afscheid.com

Veelgestelde vragen

Hoe zetten jullie de tekst op de Hartebordjes en Harteblokken?
- Wij beletteren al onze producten door middel van vinyl stickers.  

Welke soorten vinyl gebruiken jullie?
De eerste soort is hoogwaardig vinyl welke alleen geschikt is voor binnen. Deze is in vele kleuren verkrijgbaar en wordt standaard gebruikt op onze Hartebordjes. De matte afwerking geeft een rustige en klassieke uitstraling.

De tweede soort is hoogwaardig vinyl welke zeer geschikt is voor zowel binnen als buiten. Ook deze heeft een matte afwerking en geeft een rustige en klassieke uitstraling. Mocht het Hartebordje na de uitvaart buiten komen te staan is dit vinyl daar meer geschikt voor. Indien de buiten vinyl gewenst is, kun je dit aangeven tijdens je bestelling.  

Welke kleuren buiten vinyl zijn er verkrijgbaar?
- Buiten vinyl is er in de kleuren: goud, zilver, bruin, grijs, rood, donker blauw, donker groen, lichtgroen, oranje, roze, wit en zwart. 

Ik vind de één van de kleuren van het " alleen voor binnen" vinyl mooi, maar ik wil het product buiten neerzetten. Kan dat?
Om het product met het vinyl voor binnen ook geschikt te maken voor buiten, kunnen wij het product voor je beitsen met een goede buitenbeits. Op die manier is het vinyl zowel voor binnen als buiten geschikt. Indien gewenst kun je dit aangeven bij opmerkingen in het winkelmandje. De levertijd bedraagt hierdoor minimaal één werkdag langer.