☎ 06 46 11 32 00 💻 info@hartemeisjes-afscheid.com

Levertijd & verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Voor bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 uur worden geplaatst is de levertijd 1-3 werkdagen. Wij streven ernaar om het dezelfde dag nog te verzenden.
Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 
Voor rouwbloemwerk gelden aangepasten leveringstijden. Zie hieronder levertijd en verzendkosten rouwbloemwerk.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:

€ 4,10 voor brievenbuspakketten
€ 6,75 voor pakketten

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.nl. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Levertijd & verzendkosten rouwbloemwerk


Levertijd

Wij bezorgen rouwbloemwerk uitsluitend in de provincie Utrecht. 
De levertijd van vers bloemwerk hangt af van de dag van bestelling. 

Wij hanteren voor afscheidsbloemwerk besteld voor 12:00 uur een levertijd van 2 werkdagen. 
Helaas leveren wij niet standaard op donderdag en zondag, maar in overleg is dit wellicht wel mogelijk. We staan je hiervoor graag te woord. Neem contact met ons op via info@hartemeisjes-afscheid.com of telefonisch via het telefoonnummer 06 46 11 3200.  

Verzendkosten

Om kwaliteit en zorg voor het bloemwerk te waarborgen, bezorgt Hartemeisjes al het bloemwerk persoonlijk op elk gewenst adres in de provincie Utrecht. Hiervoor hanteren wij een standaardtarief van € 6,75 per afleveradres. Voor bestellingen boven de € 100,- betaal je geen bezorgkosten.